Υπηρεσίες

εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής

Συνεδρίες

Στην πρώτη μας συνεδρία γίνεται αναλυτική καταγραφή Ιατρικού και Διατροφικού Ιστορικού-Μεταβολές σωματικού βάρους καθώς και η ανάλυση των αιματολογικών εξετάσεων που θα έχετε μαζί σας.

Ανάλυση Σύστασης Σώματος

Με την ανάλυση σύστασης σώματος και την μέτρηση βασικού μεταβολισμού μπορούμε να δούμε με μεγάλη ακρίβεια την σύνθεση του σώματός μας με την χρήση υπερσύγχρονου εξοπλισμού.

Διατροφή στα στάδια ζωής

Ο ρόλος της σωστής διατροφής είναι καθοριστικός σε όλα τα στάδια της ζωής του ατόμου. Σκοπός μας είναι η διατήρηση καλής υγείας σε κάθε στάδιο ανάπτυξης του ανθρώπινου οργανισμού, από την βρεφική ηλικία & την ενήλικη ζωή μέχρι την τρίτη ηλικία.

Εγκυμοσύνη και Θυλασμός

Είναι αναμφίβολα δύο πολύ σημαντικές περίοδοι στη ζωή της γυναίκας, με ιδιαίτερες διατροφικές απαιτήσεις, εφόσον οι καθημερινές ανάγκες σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα αλλάζουν συχνά και αυξάνονται.

Κλινική Διατροφή

Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε άτομα με χρόνια νοσήματα που χρήζουν ειδικής διατροφικής παρέμβασης με εξατομικευμένα πρόγραμμα κλινικής διατροφής.

Διατροφικές Διαταραχές

Οι πιο συνηθισμένες διαταραχές πρόσληψης τροφής είναι η ψυχογενής ανορεξία, η ψυχογενής βουλιμία και η ψυχαναγκαστική υπερφαγία.

Διαχείριση Βάρους

Η απώλεια ή διατήρηση του σωματικού βάρους είναι πολλές φορές διαδικασίες επώδυνες για τους περισσότερους από εμάς. Με σεβασμό στις διατροφικές επιλογές του κάθε ατόμου στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τη σχέση του με το φαγητό και η αλλαγή της διατροφικής του συμπεριφοράς μέσα από πιο υγιεινές επιλογές διατροφής. Η υπηρεσία απευθύνεται σε άτομα που δεν έχουν καταφέρει να διατηρήσουν σταθερό το σωματικό τους βάρος ή επιθυμούν να το μειώσουν στα φυσιολογικά επίπεδα.

Εξατομικευμένα Προγράμματα

Η επίτευξη ενός στόχου άμεσα απαιτεί τον σχεδιασμό εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής που να ανταποκρίνεται πλήρως στις ημερήσιες θερμιδικές ανάγκες κάθε ατόμου. Σκοπός είναι λαμβάνοντας υπόψη τη διατροφική αξιολόγηση και τα αποτελέσματα των μετρήσεων σχεδιάζουμε μαζί το δικό σας διατροφικό πλάνο.

Κλινική Διατροφή

Η διατροφή αποτελεί σημαντικό παράγοντα προστασίας του ανθρώπινου οργανισμού ενάντια στα χρόνια νοσήματα. Απευθύνεται σε άτομα με χρόνια νοσήματα που επιθυμούν μέσα από την διατροφή να αντιμετωπίσουν ή να θεραπεύσουν ειδικές παθολογικές καταστάσεις που απαιτούν διατροφική υποστήριξη και να επαναφέρουν το σωματικό τους βάρος στα φυσιολογικά επίπεδα.

Online Diet

To FZO σας παρέχει τη δυνατότητα της online συνεδρίας. Η υπηρεσία on-line diet απευθύνεται σε άτομα που αδυνατούν να παρευρεθούν στο χώρο μας. Έτσι οι συνεδρίες που δεν πραγματοποιούνται στον κέντρο μας στην Ηλιούπολη μπορούν να γίνουν με τη χρήση του διαδικτύου (Skype, Viber, What’s App και Email). Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία πατήστε εδώ.