ΣΟΥΦΛΕ
ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΩΝ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ
Υλικά : (1 άτομο)
- 2 ασπράδια αυγών
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- ½ κούπα ψιλοκομμένα μανιτάρια
- ½ ντομάτα ψιλοκομμένη
- ½ κούπα ψιλοκομμένο τυρί χαμηλών λιπαρών
Εκτέλεση:
Προθερμαίνετε το φούρνο και χτυπάτε τα αυγά μέχρι να γίνουν μαρέγκα. Σε ένα σκεύος που μπαίνει στο φούρνο ρίχνετε το λάδι και αφού κάψει, ρίχνετε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια. Στη συνέχεια, προσθέτετε και την ντομάτα. Ανακατεύετε το τυρί με την μαρέγκα και το ρίχνετε από πάνω. Ψήνετε για 8 περίπου λεπτά μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα το πάνω μέρος του φαγητού. Αναποδογυρίζετε και είναι έτοιμο!