Υλικά: ( για 4 άτομα)

  • 1 μαρούλι λόλα πράσινη
  • 1 μαρούλι λόλα κόκκινη
  • ¼ κόκκινο λάχανο
  • 2 μεγάλα καρότα
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 1- 3 κομμάτια αβοκάντο ψιλοκομμένο
  • ραπανάκια σε ροδέλες (6-7)
  • ½ ρόδι ( τους σπόρους)
  • 3 καρύδια ψίχα
  • λίγοι (15) σπόροι κουκουναριού

Για το dressing:

  • 2 κ. γλ. μέλι
  • 1-2 κ.γλ. μουστάρδα
  • ¼ ποτηράκι κρασιού ξύδι μπαλσάμικο – 2-3 κ. σ. μηλόξυδο ή ημίγλυκο κρασί
  • 2 κ.γλ. λάδι ελιάς

Εκτέλεση:

Κτυπάμε το μέλι, τη μουστάρδα και σιγά – σιγά προσθέτουμε το λάδι και τέλος το μπαλσάμικο.