Υλικά: ( για 4 άτομα)
- 1 μαρούλι λόλα πράσινη
- 1 μαρούλι λόλα κόκκινη
- ¼ κόκκινο λάχανο
- 2 μεγάλα καρότα
- 1 ματσάκι ρόκα
- 1- 3 κομμάτια αβοκάντο ψιλοκομμένο
- ραπανάκια σε ροδέλες (6-7)
- ½ ρόδι ( τους σπόρους)
- 3 καρύδια ψίχα
- λίγοι (15) σπόροι κουκουναριού
Για το dressing:
- 2 κ. γλ. μέλι
- 1-2 κ.γλ. μουστάρδα
- ¼ ποτηράκι κρασιού ξύδι μπαλσάμικο – 2-3 κ. σ. μηλόξυδο ή ημίγλυκο κρασί
- 2 κ.γλ. λάδι ελιάς
Εκτέλεση:
Κτυπάμε το μέλι, τη μουστάρδα και σιγά – σιγά προσθέτουμε το λάδι και τέλος το μπαλσάμικο.